Одесу вночі не обстрілювали, загарбники вдаються до інформаційних провокацій

Одесу вночі не обстрілювали, загарбники вдаються до інформаційних провокацій

Укрінформ
Одесу в ніч проти 26 квітня не обстрілювали. Не маючи жодного успіху в наступальних діях на півдні України, російські загарбники вдаються до інформаційно-психологічних операцій з метою створення паніки на наших територіях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Ніч в Одесі та області пройшла без обстрілів. Хоча ворог намагався проводити інтенсивну повітряну розвідку. Але наші сили ППО надійно виконують бойові завдання, завдаючи йому значних втрат», - зазначив Братчук.

За його словами, не маючи жодного успіху у наступальних діях на Півдні України, рашисти вдаються до інформаційно-психологічних операцій з метою створення паніки на наших територіях.

Читайте також: росія обстріляла Миколаїв і Очаків зі «Смерчів»

Щодо ситуації довкола так званого Придністров’я, сказав речник ОВА, то відстежують «провокативні дії місцевих колаборантів та російських окупантів».

За даними пресслужби повітряного командування «Південь» , «ворог не припиняє вести розвідку за допомогою БПЛА, але влучність наших військових позбавляє його і інформації, і техніки, якою намагаються її здобути... У Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання флоту рашистів із підводними човнами продовжує тероризувати цивільне судноплавство, забезпечувати роботи з підйому майна із затонулого крейсеру й погрожувати нанесенням ракетного удару по всій території України».

У ПвК «Південь» наголошують на необхідності реагувати на сигнали тривоги, дотримання заходів безпеки та уникання відвідування зон закритих для вільного пересування: узбережжя та лісових масивів.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на очільника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, 25 квітня противник намагався нанести з Криму ракетний удар з берегового комплексу «Бастіон» по Одеській області. Одна з випущених ракет упала в море, а іншу збив підрозділ протиповітряної оборони ЗСУ ПО України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-