Командувач Сухопутних військ ЗСУ вручив нагороди пораненим воїнам у госпіталі в Одесі

Командувач Сухопутних військ ЗСУ вручив нагороди пораненим воїнам у госпіталі в Одесі

Фото
Укрінформ
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський вручив нагороди пораненим воїнам у військовому госпіталі в Одесі.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, Сирський представив особовому складу нового очільника Одеської військової академії — полковника Олексія Шевченка.

Він також відвідав поранених воїнів, які проходять лікування в військово-медичному клінічному центрі Південного регіону, та нагородив захисників почесними відзнаками.

"Завдяки героїзму та патріотизму наших військових українська армія неодмінно переможе ворога та змусить його покинути наші землі", – наголосив командувач Сухопутних військ.

Зазначається, що за заслуги перед Батьківщиною, мужність та самопожертву майже 20 військових були удостоєні відзнак різного ступеня.

Читайте також: Президент присвоїв звання Героя України п’яти військовим, чотирьом із них - посмертно

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: Фейсбук Генштаба ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-