Удари по Львову є продовженням кампанії терору росії проти народу України – Держдеп

Удари по Львову є продовженням кампанії терору росії проти народу України – Держдеп

Укрінформ
Державний департамент США вважає, що останні ракетні удари росіян по Львову, околицях Києва та по інших містах є продовженням кампанії терору й «мерзенної агресії» путінських сил проти мирного населення в Україні.

Про це заявив у понеділок під час брифінгу у Вашингтоні речник Державного департаменту США Нед Прайс, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Факти полягають у тому, що росія не лише вдалася до вторгнення, не лише розв’язала війну, вона розпочала кампанію терору, кампанію жорстокості, кампанію мерзенної агресії проти народу України», - заявив офіційний представник зовнішньополітичного відомства США.

Читайте також: У Львові кількість загиблих унаслідок ракетного обстрілу зросла до 7

Він підкреслив, що ракетні удари по Львову, по околицях Києва, або невибіркове знищення цивільної інфраструктури та масові вбивства людей в Маріуполі, Харкові, так само як звірства в Бучі та інших містах є «чіткими ознаками й свідоцтвами» кампанії жорстокості й терору з боку рф.

Читайте також: Обстріл Львова: троє з 11 постраждалих знаходяться в реанімації

Як повідомляв Укрінформ, у Львові у понеділок було чотири ракетних удари: три – по об‘єктах військової інфраструктури, один – по СТО. Кілька ракет впали біля Головного залізничного вокзалу Львова, постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-