Обстріл Львова: троє з 11 постраждалих знаходяться в реанімації

Обстріл Львова: троє з 11 постраждалих знаходяться в реанімації

Фото
Укрінформ
Серед 11 постраждалих внаслідок ракетних обстрілів Львова троє знаходяться в реанімації, декого відразу направили на невідкладні операції, багато потерпілих з травмами голови.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив лікар-нейрохірург Андрій Токарський.

«Внаслідок сьогоднішнього ракетного удару по Львову до нас була доставлена певна кількість хворих. Деякі з них надійшли, на жаль, у важкому стані, троє в реанімації. Декілька з них одразу скерували на серйозні операції. Лікарня впоралась, ми прийняли хворих. Затримок не було», - сказав Токарський.

Читайте також: У Львові уламок ворожої ракети потрапив на територію дитячого притулку

Лікар уточнив, що пацієнти поступали із множинними травмами, починаючи від травм п’яток, закінчуючи травмами голови, багато пацієнтів з ураженнями головного мозку. Середній вік постраждалих – 35-45 років.

Як повідомляв Укрінформ, серед постраждалих від ранкового ракетного обстрілу у Львові була одна дитина – трирічний Мирон, який разом із мамою евакуювався з Харкова, рятуючись від війни. Хлопчику надали медичну допомогу, його життю загрози немає.

У Львові сьогодні вранці відбулося чотири ракетних удари: три – по об‘єктах військової інфраструктури, один – по СТО. Кілька ракет влучили біля Головного залізничного вокзалу Львова, постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-