Перша атака рф по Львову була з Каспію, другий запуск з Чорного моря відбили

Перша атака рф по Львову була з Каспію, другий запуск з Чорного моря відбили

Укрінформ
Ракети, якими сьогодні зранку російські військові обстріляли Львів, були випущені з Каспійського регіону, можливо ворог цілився у залізничний вокзал.

Про це під час прессбрифінгу повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає кореспондент Укрінформу.

«Попередньо встановлено, що ракети по Львову були випущені з літаків, які летіли з Каспійського напрямку. Чи була станція техобслуговування кінцевою метою? Навряд. Це міг бути і вокзал. Наш ворог не має нічого людського», - сказав начальник ОВА.

Читайте також: Буданов розповів про тактичні помилки «другої армії світу»

Згодом, після ракетного обстрілу у Львові, прозвучала друга сирена тривоги, зі слів Козицького, небезпека була зі сторони Чорного моря, але ракети не долетіли.

Як повідомляв Укрінформ, за попередніми даними, у Львові внаслідок ракетних ударів загинуло семеро людей, ще 11 постраждало, серед них дитина. Троє в лікарні знаходяться у важкому стані.

Читайте також: рашисти «криють» «Азовсталь» із усіх видів зброї - захисники Маріуполя тримають оборону

За інформацією Повітряного командування «Захід», сьогодні вранці відбулося чотири ракетних удари: три – по об‘єктах військової інфраструктури, один – по СТО. Кілька ракет влучили біля Головного залізничного вокзалу Львова, постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-