У Львові кількість загиблих унаслідок ракетного обстрілу зросла до 7

У Львові кількість загиблих унаслідок ракетного обстрілу зросла до 7

Фото
Укрінформ
Унаслідок ракетних ударів по Львову кількість загиблих наразі становить 7 осіб, четверо з них загинули через влучання в СТО.

Про це під час пресбрифінгу повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

Наслідки ракетного обстрілу Львова / Фото: Маркіян Лисейко. Укрінформ

«Сьогодні в нас було три ракетні влучання в складські приміщення, які на даний момент не використовувалися військовими, ще один – по станції техобслуговування. За попередніми даними вже маємо семеро загиблих (четверо з них на СТО) і 11 травмованих, одна з них дитина, вона не у важкому стані, але троє потерпілих в лікарні у важкому стані», - сказав Козицький.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що внаслідок ранкових обстрілів ударною хвилею вибило вікна у восьми будинках міста та школі.

Читайте також: Серед постраждалих унаслідок ракетних обстрілів Львова двоє людей у важкому стані

«Сьогодні немає в Україні безпечних і небезпечних міст, сьогодні всі знаходяться в рівних умовах. Тому ще раз наполегливо прошу, коли ви чуєте сирену, йдіть в укриття, це врятує ваше життя», - додав він.

Як повідомляв Укрінформ,за попередніми даними у Львові внаслідок ракетних ударів загинуло шестеро людей, ще восьмеро постраждало, серед них дитина. За інформацією Повітряного командування «Захід», сьогодні вранці відбулося чотири ракетних удари по Львову: три – по об‘єктах військової інфраструктури, один – по шиномонтажу. Кілька ракет влучили біля Головного залізничного вокзалу Львова, постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

Фото: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-