Серед постраждалих унаслідок ракетних обстрілів Львова двоє людей у важкому стані

Серед постраждалих унаслідок ракетних обстрілів Львова двоє людей у важкому стані

Укрінформ
Через ранкові ракетні обстріли в понеділок у Львові постраждало 11 цивільних людей, двоє з них перебувають у важкому стані в лікарнях. 

Про це в ефірі відеомарафону сказав міський голова Львова Андрій Садовий, передає Укрінформ.

«Найстрашніше сьогодні – це загибель шести безвинних людей, які просто прийшли на роботу, де і загинули. 11 поранених, з них одна дитинка. Я на контакті з нашими головними лікарями, постраждалим надається вся необхідна допомога. Двоє з поранених знаходяться у важкому стані, але всім необхідним наші лікарні забезпечені», - зазначив Садовий.

Він додав, що всі комунальні служби міста, лікарні, ДСНС працюють у посиленому режимі, ліквідовуючи наслідки ворожих атак. Рух громадського транспорту в місті наразі змінений, але все працює.

Читайте також: Внаслідок ракетного удару по Львову шість людей загинули, вісім - травмовані

«Я повністю погоджуюся із тією тезою, що сьогодні озвучують усі лідери - це є геноцид. Це свідоме знищення українців. І вони (рашисти - ред.) це роблять прицільно, атакуючи цивільні об’єкти. А на це має бути відповідне судове рішення і рішення світу, щоб росію повністю ізолювати із міжнародних майданчиків», - додав мер Львова.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Повітряного командування «Захід», у понеділок вранці здійснено чотири ворожих ракетних удари по Львову. Три – по об‘єктах військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу. Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває. Об‘єкти зазнали суттєвих ушкоджень. Кілька ракет влучили біля Головного залізничного вокзалу Львова, постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-