Внаслідок ракетного удару по Львову шість людей загинули, вісім - травмовані

Внаслідок ракетного удару по Львову шість людей загинули, вісім - травмовані

Укрінформ
За попередніми даними у Львові внаслідок ракетних ударів загинуло шестеро людей, ще восьмеро постраждали, серед них дитина.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«На жаль, є загиблі та постраждалі. Станом на цю годину відомо про 6 загиблих та 8 постраждалих. Серед постраждалих – одна дитина. Дані уточнюються», - написав Козицький.

Зазначається, що за інформацією Повітряного командування «Захід», сьогодні вранці відбулося чотири ракетних удари по Львову. Три – по об‘єкті військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу. Внаслідок влучань сталися пожежі. Гасіння ще триває. Об‘єкти зазнали суттєвих ушкоджень.

Читайте також: рашисти завдали 5 прицільних ракетних ударів по Львову

Як повідомляв Укрінформ,кілька ракет влучили біля Головного залізничного вокзалу Львова, постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-