У Львові кілька ракет влучили біля залізничного вокзалу

У Львові кілька ракет влучили біля залізничного вокзалу

Укрінформ
Під час ранкового обстрілу російськими військами Львова кілька ракет влучили біля Головного залізничного вокзалу, постраждалих серед пасажирів та залізничників немає.

Про це в Телеграмі повідомив голова правління АТ “Укрзалізниця” Олександр Камишін, передає Укрінформ.

«Кілька ракет влучили поруч із залізничними об’єктами. Постраждалих серед пасажирів та залізничників немає. І команда вокзалу, і команди поїздних бригад спрацювали чітко. Рух поїздів по Львову поновлено, будуть незначні затримки поїздів», - написав Камишін.

Як уточнили в Укрзалізниці, через скупчення поїздів, що очікували на відбій тривоги біля Львова, можлива затримка прибуття до вокзалу. Залізничники роблять усе для мінімізації часу затримки.

У Львівській ОДА повідомили, що ситуація на львівському залізничному вокзалі контрольована, пасажирів було розміщено у безпечних укриттях.

Читайте також: Вночі ворог здійснив ракетний обстріл Краматорська

«Висадку та посадку на поїзди поновлено після закінчення сигналу тривоги», - додали в ОВА.

Як повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Телеграмі, внаслідок п'яти потужних ракетних ударів по Львову постраждала цивільна інфраструктура.

«Відразу п'ять потужних ракетних ударів по цивільній інфраструктурі старовинного європейського Львова. Росіяни продовжують варварськи атакувати з повітря українські міста, цинічно на весь світ заявляючи про своє «право»... вбивати українців», - зазначив Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні зранку у Львові, під час повітряної тривоги, було чутно вибухи. Наразі відомо про п’ять потужних ракетних ударів по цивільній інфраструктурі міста.

24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Олександр Камишін, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-