Вночі ворог здійснив ракетний обстріл Краматорська

Вночі ворог здійснив ракетний обстріл Краматорська

Укрінформ
Вночі російські війська здійснили ракетний обстріл Краматорська, є руйнування інфраструктури, інформація про постраждалих уточнюється.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00.

Також у Донецькій області ворог веде обстріли Вугледара, Авдіївки, Мар'їнки, Торецька з артилерії та "Градів". Є руйнування і поранені серед цивільного населення. В Маріуполі ситуація без змін.

У Дніпропетровській області агресор влучив в інфраструктурний об’єкт у Синельниківському районі, двоє постраждалих. Також ворог обстріляв Павлоградський район, пошкоджено залізничну інфраструктуру. Попередньо, постраждалих немає.

Читайте також: На Луганщині через обстріли вирують пожежі, у Золотому є загиблі

російські війська вночі обстрілювали різні райони Харкова, дані про постраждалих уточнюються. Вчора ввечері ворог обстріляв Лозову Харківської області, постраждалих немає. За останніми зведеннями, за добу на Харківщині поранено 24 людини, п’ятеро загинули.

Читайте також: Обстріли Харкова: масштабну пожежу в офісно-торговельній будівлі загасили

На Луганщині росіяни обстріляли спорткомплекс «Олімп» у Кремінній, площа займання - понад 2 тис. кв. м. У Лисичанську агресор обстріляв відділення патрульної поліції, поранені поліцейські доправлені до лікарні. В інших містах Луганської області спалахнули 15 житлових будинків. Постраждали житлові масиви у Рубіжному – з-під завалів трьох будинків евакуйовані семеро місцевих жителів, двох травмованих доправлено до лікарні в Сєвєродонецьку. Щонайменше двоє вбитих російською армією і четверо постраждалих внаслідок обстрілу Золотого.

Вибухи та обстріли лунають по всій Херсонській області. Інформація про руйнування і постраждалих наразі відсутня. У багатьох населених пунктах гуманітарна криза, ситуація стабільно важка.

На Миколаївщині з ночі триває повітряна тревога. Вранці росіяни обстріляли Миколаїв. За попередніми даними, горить камиш. Інформація про наслідки уточнюється. Ситуація контрольована.

Водночас відносно спокійно ніч минула у Волинській, Закарпатській, Рівненській, Кіровоградській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській областях, Одеській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Київській, Полтавській, Житомирській, Черкаській, Чернігівській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-