На Луганщині через обстріли вирують пожежі, у Золотому є загиблі

На Луганщині через обстріли вирують пожежі, у Золотому є загиблі

Укрінформ
На Луганщині внаслідок обстрілів російських військ вирують пожежі. У місті Золоте загинули двоє людей і четверо дістали поранень. 

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Луганської обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

"️Щонайменше двоє вбитих російською армією та четверо постраждалих осіб внаслідок обстрілу міста Золоте. Крім того, пошкоджено ще декілька будинків в цьому населеному пункті", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Керівник ОВА закликає жителів Луганщини евакуюватися, поки є шанс

Щодо Кремінної інформують, що артилерійські обстріли там тривали упродовж 17 квітня та вночі стали частішими та потужнішими. Відбулося займання сімох житлових будинків, господарчих споруд, лісової підстилки.

"Декілька годин тому снаряди росіян поцілили по місцевих об’єктах спортивної інфраструктури. Зокрема, по нещодавно відбудованому за програмою Президента «Велике будівництво» спорткомплексу «Олімп», де зазвичай тренувалися представники олімпійської збірної України. Площа пожежі, за попередніми підрахунками, складає 2 400 кв. м. Рятувальники на місці – намагаються локалізувати полум’я. Бо впритул розташований лісовий масив", - зазначили в ОВА.

Читайте також: На Донеччині від ворожих обстрілів за добу загинули двоє людей, четверо поранені

Постраждали житлові масиви й в Рубіжному – з-під завалів трьох будинків евакуйовані семеро місцевих жителів, двох травмованих доправлено до лікарні в Сєвєродонецьку.️

Ще два будинки спалахнули в Комишувасі Попаснянської територіальної громади.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська готуються до наступу на Донеччині і Луганщині. Місцева влада закликає мирних жителів евакуюватися, поки є така можливість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-