На Одещині попрощалися з нацгвардійцем, загиблим у стрілянині на «Південмаші»

На Одещині попрощалися з нацгвардійцем, загиблим у стрілянині на «Південмаші»

Фото
Укрінформ
У місті Березино на Одещині поховали 24-річного нацгвардійця Олександра Драгана, який загинув під час стрілянини у Дніпрі на "Південмаші".

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба 11 бригади імені Михайла Грушевського Національної гвардії України, передає Укрінформ.

"Сьогодні у місті Березино Одеської області родичі, друзі, побратими-нацгвардійці та понад сто співчуваючих громадян із болем у серці прощалися з гвардійцем Олександром Драганом, який загинув на території Дніпровського заводу «Південмаш» від вогнепальних поранень, несумісних із життям. Олександру було лише 24 роки", - йдеться у повідомленні.

На Одещині попрощалися з гвардійцем, який загинув під час стрільби у Дніпрі / Фото: 11 бригада імені Михайла Грушевського Національної гвардії України

Читайте також: Родині загиблої під час стрілянини у Дніпрі виплатять допомогу від міста

Як повідомляв Укрінформ, уночі 27 січня у Дніпрі на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць застрелив чотирьох військовослужбовців та 35-річну робітницю воєнізованої охорони підприємства Віру Лебединець. Ще п'ятеро людей отримали поранення. У вбивстві, дезертирстві та викраденні зброї обвинувачено нацгвардійця Артема Рябчука 2001 року народження. Найближчі два місяці він утримуватиметься у СІЗО.

Фото: 11 бригада імені Михайла Грушевського Національної гвардії України, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-