Родині загиблої під час стрілянини у Дніпрі виплатять допомогу від міста

Родині загиблої під час стрілянини у Дніпрі виплатять допомогу від міста

Укрінформ
Родині загиблої під час стрілянини у Дніпрі на "Південмаші" контролера відомчої воєнізованої охорони Віри Лебединець виплатять матдопомогу у розмірі 250 тис. грн, а її дочці буде встановлено щомісячну виплату від міської ради до досягнення повноліття.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Укрінформ.

"Офіційно. Сім'ї героїчно загиблої Віри Лебединець буде виділено одноразову матеріальну допомогу у розмірі 250 000 грн з цільового фонду мера. Дочці Віри, Кірі Лебединець, буде встановлена ​​щомісячна виплата від міської ради до досягнення нею повноліття. Також Кірі Лебединець буде відраховуватись частина заробітної плати міського голови за його особистою заявою. Місто надасть допомогу у щорічному оздоровленні. Матері Віри Лебединець, яка працює в системі міської освіти, буде підвищено вдвічі заробітну плату", - написав мер.

Читайте також: У загиблої під час стрілянини в Дніпрі залишилася 11-річна донька

Він також зазначив, що загибла Віра Лебединець нагороджена міським почесним знаком "Захиснику Вітчизни" (посмертно).

Читайте також: Стрілянина у Дніпрі: Рябчука взяли під варту на два місяці

У будинку, де мешкає сім'я, обіцяють зробити ремонт за рахунок приватних благодійників та народних депутатів ВР, які виявили бажання залишитися невідомими.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 27 січня у Дніпрі на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць застрелив чотирьох військовослужбовців та 35-річну робітницю воєнізованої охорони підприємства Віру Лебединець. Ще п'ятеро людей отримали поранення. У вбивстві, дезертирстві та викраденні зброї обвинувачено нацгвардійця Артема Рябчука 2001 року народження. Найближчі два місяці він утримуватиметься у СІЗО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-