Стрілянина у Дніпрі: Рябчука взяли під варту на два місяці

Стрілянина у Дніпрі: Рябчука взяли під варту на два місяці

Укрінформ
Суд у Дніпрі обрав запобіжний захід нацгвардійцю Артемію Рябчуку, який 27 січня застрелив п’ятьох осіб на заводі "Південмаш".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Пізно ввечері 28 січня Кіровський районний суд Дніпра обрав запобіжний захід нацгвардійцю Рябчуку - 60 днів тримання під вартою в слідчому ізоляторі №4 без права внесення застави.

Як раніше заявляла радник з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян, для Рябчука у суді просили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Читайте також: Розстріл нацгвардійців: у Дніпрі оголосили дводенну жалобу

Нагадаємо, 27 січня близько 3:40 у Дніпрі, на території Південного машинобудівного заводу, нацгвардієць застрелив чотирьох військовослужбовців та одну цивільну жінку, ще п'ятеро осіб дістали поранення. Стрілець з автоматичною зброєю втік з місця злочину. Близько 9.30 його затримали в м. Підгородне.

За даними правоохоронців, стріляв у військовослужбовців нацгвардієць Артемій Рябчук 2001 року народження. Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили йому про підозру у вбивстві, дезертирстві та викраденні зброї.

Читайте також: Стрілянина у Дніпрі: Мотив убивств все ще залишається загадкою

Чотирьох із п'яти військовослужбовців, поранених у Дніпрі, прооперували, двоє з них у вкрай тяжкому стані.

У МВС створено спеціальну слідчу комісію, яка має встановити причини цієї трагедії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-