У «Молодій гвардії» семеро людей одужали від COVID-19

У «Молодій гвардії» семеро людей одужали від COVID-19

Відео
Укрінформ
У дитячому центрі «Молода гвардія» на Одещині зафіксували одужання COVID-19 п’ятьох дітей і двох вожатих, які інфікувались коронавірусом більше двох тижнів тому.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці «Молодої гвардії» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Ця історія розпочалася 12 серпня, коли в нашому центрі був зареєстрований перший COVID-позитивний результат. З того моменту в «Молодій гвардії» розпочалась битва за кожну дитину і кожного педагога з таким тестом. А сьогодні ми пишаємося першою перемогою: п’ятеро дітей та двоє вожатих повернулися до своїх загонів, до звичного ритму життя і буденних справ», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В одеській «Молодій гвардії» штам Delta виявили у 33 осіб

Зазначається, що 26 серпня працівники центру стали свідками того, як дитина зі сльозами на очах кричала мамі по телефону: «Ало, мене виписали!»

Тим часом в оздоровчому центрі чекають одужання ще 74 дітей і педагогів-організаторів, які інфікувались коронавірусом.

Як повідомляв Укрінформ, всього в центрі «Молода гвардія» інфікувались коронавірусом 70 дітей та 11 педагогів-вихователів, в тому числі підтверджено зараження 33 осіб штамом "Дельта".

Читайте також: В одеській «Молодій гвардії» - ще п’ять інфікованих COVID-19

На самоізоляції в середу, 25 серпня, перебували близько 400 дітей, ще 28 хворих – в окремих боксах медичної частини дитячого центру. 18 серпня табір «Зоряний», в якому було зафіксовано спалах коронавірусу, було переведено у закритий режим роботи, а тих дітей, які відпочивали у двох сусідніх таборах «Прибережний» та «Сонячний», почали відправляти додому в автобусах чи у відокремлених вагонах – у населені пункти 18 областей України.

На початку серпня в «Молодій гвардії» на оздоровленні та відпочинку перебували близько 1200 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-