Кількість COVID-інфікованих у «Молодій гвардії» зросла до 71

Кількість COVID-інфікованих у «Молодій гвардії» зросла до 71

Укрінформ
За минулу добу, 19 серпня, в дитячому центрі «Молода гвардія» виявили ще 11 інфікованих дітей і педагогів-організаторів дружини "Зоряна", інфікованих COVID-19.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в пресслужбі департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації.

«Станом на 20 серпня у дитячому центрі «Молода гвардія» зареєстровано 71 випадок інфікувань коронавірусом у таборі «Зоряний», в тому числі 11 педагогів-організаторів. Триває вивезення з оздоровчого центру дітей, які не перебували у «Зоряному», де стався спалах COVID-19», - зазначила речник департаменту ОДА Людмила Мельничук.

За словами директора Державної установи “Одеський обласний лабораторний центр з контролю і профілактики хвороб МОЗ України” Віталія Гончарова, перебіг хвороби у пацієнтів – середньої тяжкості, ситуація в центрі "Молода гвардія" під контролем.

Читайте також: Коронавірус у «Молодій гвардії»: штам Delta у хворих не виявили

Як повідомлялося, 17 серпня в результаті скринінгу було виявлено підвищення температури тіла у 38-и дітей та 3 педагогів-організаторів табору «Зоряний». Четверо дітей були госпіталізовані у ДКЛ №3 м. Одеси для спостереження та лікування. 34 дитини та педагоги-організатори перебувають в окремих боксах медичної частини ДП «Молода гвардія» під наглядом медичного персоналу, вживаються необхідні протиепідемічні заходи. Стан хворих задовільний.

У центрі "Молода гвардія" у середині серпня відпочивали близько 1200 дітей з 18 областей України.

Фото: CTK Photo/Укрінформ 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-