СБУ ловила «диверсантів» у військовій частині на Миколаївщині

СБУ ловила «диверсантів» у військовій частині на Миколаївщині

Фото
Укрінформ
Штаб Антитерористичного центру при СБУ провів масштабні навчання на військових об'єктах Миколаївської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ.

Метою тренувань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії під час проведення антитерористичних операцій на об’єктах критичної інфраструктури регіону.

За легендою навчань декілька груп противника мали здійснити диверсію на одній з військових частин в Очакові, а також низку терактів на об’єктах критичної інфраструктури міста для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні.

Читайте також: На Закарпатті провели антитерористичні навчання

“Завдяки злагодженим та ефективним діям учасники тренувань успішно впоралися із поставленими завданнями. Умовному противнику не вдалося проникнути на військовий об’єкт і здійснити там вибух. Крім того, учасники навчань успішно захистили об’єкти критичної інфраструктури міста. У ході спецоперації була виявлена та затримана частина умовної ДРГ, а наслідки її підривної діяльності нейтралізовано”, - ідеться в повідомленні.

У контрдиверсійних заходах, що відбулися в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь підрозділи СБУ, ЗСУ, Нацполіції, патрульної поліції, Нацгвардії, Державної прикордонної служби, Держслужби з надзвичайних ситуацій, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Читайте також: СБУ провела антитерористичні навчання на стратегічному об'єкті Авдіївки

“Керівництво Штабу АТЦ СБУ проаналізувало кожен етап навчань і відзначило належний рівень підготовки учасників тренування. Силовикам було також надано додаткові рекомендації щодо підвищення рівня захищеності стратегічних об’єктів регіону та ефективності контрдиверсійної роботи”, - інформує СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 28 травня у Києві Служба безпеки України провела антитерористичні навчання на об'єктах метрополітену.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-