У Львівському центрі легеневого здоров’я встановили нову кисневу станцію

У Львівському центрі легеневого здоров’я встановили нову кисневу станцію

Фото
Укрінформ
У Львівському центрі легеневого здоров’я встановили нову кисневу станцію, це дозволить забезпечити киснем 130 ліжок, які додатково розгорнули для лікування хворих з коронавірусом.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Центр легеневого здоров’я.

«У Центрі легеневого здоров'я введено в експлуатацію нову кисневу станцію. Відтак, маємо можливість подати централізований кисень до ще 130 розгорнутих для ковідних хворих ліжок. А, разом із тим, покращити кисневе забезпечення уже існуючих», - зазначається в повідомленні.

Закуплено сучасне кисневе обладнання та здійснено реконструкцію кисневої мережі за кошти державної субвенції та обласного бюджету.

Відтепер Центр може прийняти на лікування 300 пацієнтів з ковідними пневмоніями та забезпечити їх якісним киснем. Та до 1 травня 2021 року тут планують розгорнути ще 100 додаткових ліжок-місць з централізованою подачею кисню для пацієнтів із ускладненнями Covid-19.

Читайте також: У COVID-корпусі Харківської лікарні встановили п'ятитонну кисневу бочку

Станом на ранок 2 квітня у Львові та на Львівщині підтверджено 106479 випадків інфікування коронавірусом, з них 2672 — летальні. За минулу добу лабораторні центри провели 4384 ПЛР-тести. Відтак, 1668 — позитивні.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу, 1 квітня, зареєстровано 19 893 випадки зараження коронавірусом.Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Львівській (1 668), Одеській (1 608), Харківській (1 494), Хмельницькій (1 351) та Дніпропетровській (1 178) областях.

Фото: Центр легеневого здоров'я, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-