У Хмельницькій інфекційній лікарні COVID-хворих розміщують у коридорах

У Хмельницькій інфекційній лікарні COVID-хворих розміщують у коридорах

Укрінформ
Через завантаженість Хмельницької інфекційної лікарні хворих із коронавірусом доводиться на деякий час розміщувати у коридорах медзакладу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.Поділля.  

«Останні тижні ми працюємо за графіком з іншими лікарнями, з міською, районною лікарнею і госпіталем війни. Але незважаючи на це, хворих поступає дуже багато, вони важкі. Бувають епізоди, коли нам дійсно не вистачає ліжкомісць, і тоді ми цих хворих на невеликий час кладемо на ліжка в коридорах та надаємо їм необхідну допомогу. Велика частина виписується, ліжка заповнюються по-новому, тому ситуація достатньо складна», - розповіла директор лікарні Оксана Піддубна.

Читайте також: Показник госпіталізацій COVID-хворих перевищений у Києві та 20 регіонах

За словами заступника Хмельницького міського голови Романа Примуша, два дні поспіль лікарня лише виписує пацієнтів, а хворих із коронавірусом приймають інші медзаклади міста. Він наголошує, що ситуація в інфекційній лікарні покращується.

Станом на 30 березня у лікарнях Хмельниччини хворими на COVID-19 та пацієнтами з підозрою на інфікування були зайняті 94,22% ліжкомісць. Найбільше пацієнтів перебувало у Хмельницькій інфекційній лікарні.

Читайте також: Заповненість ліжок у медзакладах Києва майже 80%

Загалом на Хмельниччині лабораторно підтверджено 63780 випадків COVID-19, 50632 людини одужали, 1156 померли.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 31 березня в Україні підтверджено 1 674 168 випадків COVID-19, з яких 11 226 – за минулу добу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-