Довибори в Раду: Поліція перевіряє, чи були порушення на Донеччині

Довибори в Раду: Поліція перевіряє, чи були порушення на Донеччині

Відео
Укрінформ
У Покровському районі Донецької області 28 березня поліцейські зареєстрували сім подій, пов’язаних із порушенням виборчого законодавства, проводиться перевірка.

Про це повідомив начальник Покровського райуправління поліції Юрій Кондрацький на брифінгу, передає Укрінформ.

За словами Кондрацького, правоохоронці фіксують усі повідомлення про можливі порушення, пов’язані з виборами, і станом на 15.00 виявлено 7 таких подій: 3 у Покровську, 3 у Мирнограді та 1 у Добропіллі.

Більшість звернень стосуються порушення передвиборчої агітації, використання виборцями символіки кандидатів в депутати, уточнив начальник райуправління.

Читайте також: Довибори в Раду: ЦВК назвала явку на 16:00

«Ситуація контрольована, поліція забезпечує правопорядок та безпеку громадян під час виборчого процесу», - запевнив Кондрацький.

Як повідомлялося, вибори у 50-му окрузі на Донеччині призначені у зв’язку з достроковим припиненням повноважень позафракційного депутата Руслана Требушкіна, обраного міським головою Покровська.

Читайте також: ОПОРА заявляє, що довибори в Раду проходять спокійно, порушення незначні

Крім того, 28 березня проходять вибори й у 87-му окрузі на Прикарпатті, які були призначені через складання повноважень народним депутатом Зіновієм Андрійовичем (фракція партії "Слуга народу") у зв’язку з обранням його міським головою Надвірної.

Крім довиборів до ВР, на неділю також призначено повторні та проміжні вибори 186 депутатів міських, селищних, сільських рад.

Позачергові парламентські вибори в Україні відбулися 21 липня 2019 року, чергові місцеві вибори — 25 жовтня 2020 року.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-