Львівщина з 25 березня - у «червоній» карантинній зоні

Львівщина з 25 березня - у «червоній» карантинній зоні

Укрінформ
Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановила з 25 березня червоний рівень епідемічної небезпеки у Львівській області.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

“Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити: з 00 години 00 хвилин 25 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Львівської області та застосувати на території Львівської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки”, - зазначив він.

Читайте також: У «червоних» зонах заборонили знаходитися на вулиці без масок

Про те, що Львівська область перевищила індикатори для потрапляння до "червоної" зони епідемічної небезпеки повідомляв сьогодні і міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Він звернувся до органів місцевого самоврядування із закликом не чекати рішення державної комісії ТЕБ і НС щодо переведення всієї області до "червоної" зони, а самостійно посилювати обмеження у разі потреби.

Станом на 23 березня до червоної зони епіднебезпеки віднесено Київ, Житомирську, Івано-Франківську, Закарпатську, Київську, Львівську, Одеську, Сумську, Чернівецьку області.

Читайте також: У Дніпрі з четверга запроваджують суворий карантин

У помаранчевій зоні 15 регіонів - Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-