Львівщина продовжить карантин без послаблень: випадків COVID-19 забагато

Львівщина продовжить карантин без послаблень: випадків COVID-19 забагато

Укрінформ
У Львові послаблення карантину почнуться пізніше, ніж планувалося раніше – таке рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє Львівська обласна державна адміністрація.

Відтермінування пов’язано зі збільшенням кількості хворих на коронавірусну хворобу COVID-19 в області.

"Враховуючи збільшення кількості хворих, а також летальні випадки від коронавірусу в області, комісія зобов’язує продовжити карантин до 15 травня. Відтак, ті послаблення, які були заплановані з 11 травня, будуть вводитися з 15-го", – цитує пресслужба Львівської ОДА заступника її голови Тараса Греня.

Читайте також: Львівщина три дні б’є антирекорди - 65 випадків COVID-19 за добу

За даними ОДА, за попередню добу на території області лабораторним методом підтвердили наявність коронавірусу в 54 людей, госпіталізували 13 людей. На самоізоляції перебуває 158 мешканців області, на стаціонарному лікуванні – 260 хворих, 22 – у реанімації. Шестеро людей підключені до апаратів штучної вентиляції легень.

"За увесь час COVID-19 підтверджено у 753 осіб. Заперечено у 2650 людей. Померло 20 осіб. Одужали від коронавірусної інфекції 152 людини", – передає пресслужба ЛОДА.

Читайте також: МОЗ закликає заклади торгівлі дотримуватись карантинних заходів

Нагадаємо: станом на ранок 10 травня в Україні виявили 15 232 хворих на коронавірусну хворобу COVID-19, з низ 391 людина померла, 3 060 – одужали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-