Діти з прифронтової Мар’їнки відпочили у Польщі

Діти з прифронтової Мар’їнки відпочили у Польщі

Фото
Укрінформ
Діти з прифронтового міста Мар’їнка Донецької області відпочили у Польщі, витрати на цю 10-денну поїздку повністю покрила польська сторона.

Про це у вівторок повідомили в Департаменті  сім’ї, молоді та спорту Донецької військово-цивільної облдержадміністрації.

«Для 8 дітей з Мар’їнської ЗОШ №2 завдяки стратегічній ініціативі ГО «Міжнародний Центр Допомоги» разом  З БО «Благодійний  Фонд «Спасіння» (Україна) та Фондом «Proem Zako», та Християнською Громадою «Polnoc» (Польща) організували туристичну поїздку в рамках культурного обміну для дітей з України», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що посольська сторона повністю покрила всі витрати пов’язані з перебуванням наших учнів на території Польщі: харчування, проживання та екскурсії.

Читайте також: У школах Львова скликають батьківські збори через напад підлітків на табір ромів

Протягом 10 днів діти перебували на території комфортабельного центру відпочинку «PROeM». Протягом тижня на юних мешканців Мар’їнки очікувало чимало екскурсій, знайомство з містом  Закошчеле, а також поїздки до культурних та історичних пам’яток, вони брали участь у численних виховних заходах, знайомились з народними звичаями, традиціями та обрядами цього краю.

В ОДА підкреслили, що відпочинок сприяв психологічній реабілітації дітей, і ця благодійна допомога стала серйозною підтримкою для цих дітей та їх батьків.

Фото: ДонОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-