На Херсонщині росіяни знову атакували з дрона цивільну автівку, двоє поранених

На Херсонщині росіяни знову атакували з дрона цивільну автівку, двоє поранених

Укрінформ
На Херсонщині росіяни знову атакували з дрона цивільну автівку, 60-річний чоловік та 64-річна жінка отримали уламкові поранення кінцівок.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«За два дні російські війська атакували третю цивільні автівку з дрона», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Нововоронцовській трасі внаслідок скидання вибухового предмета на автомобіль постраждали двоє людей.

В ОВА інформують, що 60-річний чоловік та 64-річна жінка отримали уламкові поранення кінцівок. Їх доставили у лікарню. Медики надали першу медичну допомогу потерпілим. Госпіталізації вони не потребують.

Також в ОВА поінформували, що 26 квітня у лікарню звернувся 34-річний житель Веселого, який потрапив під російський мінометний обстріл кілька днів тому, коли ворог вдарив по населеному пункту. Чоловік отримав вибухову травму та уламкове поранення ноги. Потерпілого шпиталізували.

Читайте також: На Харківщині ворожий дрон влучив у цивільний автомобіль, троє постраждалих

Як повідомляв Укрінформ, 26 квітня на Херсонщині, поблизу села Золота Балка, російські військові атакували дроном-камікадзе цивільну автівку, поранений 44-річний чоловік.

25 квітня на Херсонщині поблизу села Осокорівка російські війська з безпілотника атакували вантажівку, поранений чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-