Львівські націоналісти готові патрулювати польські військові поховання

Львівські націоналісти готові патрулювати польські військові поховання

Укрінформ
Про свою готовність долучитися до патрулювання польського військового поховання "орлят" на Личаківському кладовищі у Львові, щоб не до пустити нових інцидентів заявили представники Нацкорпусу та Національних дружин.

Про це йшлося на прес-конференції Нацкорпусу щодо недавнього вибуху на Личаківському кладовищі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Спільно із охороною Личаківського кладовища і поліцією ми готові долучитися до патрулювання території поховань вночі. Саме зараз ведуться перемовини щодо цього», - зазначив керівник львівського осередку Національних дружин Андрій Бондар.

На думку націоналістів, до вибуху на території Меморіалу орлят, який стався 13 березня, причетні проросійські сили, керовані ФСБ. Їх дії спрямовані на погіршення українсько-польських стосунків.

Читайте також: У Варшаві вважають, що замовник вибуху на Меморіалі орлят - Росія

Як повідомлялось, в ніч на 13 березня на територію Меморіалу орлят на Личаківському кладовищі у Львові через паркан закинули вибуховий пристрій, ймовірно, гранату. Вибух стався неподалік поховань. Надгробки не постраждали, людей на той час на кладовищі не було. Осіб, які вчинили теракт, поки що не встановлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-