На Донеччині безпеку жителів на Водохреща охоронятимуть 400 поліцейських

На Донеччині безпеку жителів на Водохреща охоронятимуть 400 поліцейських

Укрінформ
У Донецькій області безпеку жителів на Водохреща у місцях богослужінь охоронятимуть 400 поліцейських, а загалом публічну безпеку в регіоні у святковий день забезпечуватимуть до 1500 співробітників поліції та Нацгвардії.

Про це у четвер повідомили в поліції Донецької області.

«Співробітники поліції Донеччини вживають посилених заходів для безпечного святкування Водохреща. На охорону громадського порядку безпосередньо у місцях проведення богослужінь заступили 400 співробітників поліції у складі піших та автомобільних нарядів, вони нестимуть службу протягом ночі та наступного дня... Загалом публічну безпеку на Донеччині у святковий день забезпечуватимуть до 1500 співробітників поліції та Нацгвардії», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У поліції розповіли, де найбільші затори через негоду

Зазначено, що 18-19 січня релігійні заходи відбудуться у 104 населених пунктах області, орієнтовна кількість відвідувачів - 38 тисяч. Біля культових споруд та місць, обладнаних для купання, цілодобово чергуватимуть наряди поліції.

Святкові служби пройдуть у 120 культових спорудах, для вірян відкриються 29 купелей у всіх районах, в тому числі поблизу лінії розмежування. Завдання поліцейських – не допустити дестабілізації ситуації, вчинення злочинів та інших загроз для життя та здоров’я людей.

Напередодні церкви та посвячені місця для купання були обстежені поліцейськими та вибухотехніками на відсутність небезпечних предметів.

Безпечний рух транспорту біля місць, де пройдуть масові заходи, забезпечуватимуть патрульні поліцейські Маріуполя, Краматорська і Слов’янська, а також групи реагування патрульної поліції Донеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-