Валютний шахрай отримав 5 років тюрми за аферу на півмільйона

Валютний шахрай отримав 5 років тюрми за аферу на півмільйона

Укрінформ
Дарницький районний суд міста Києва засудив до п'яти років позбавлення волі шахрая, які під приводом обміну іноземної валюти заволодів понад півмільйонами гривень громадян.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Як встановлено у ході досудового розслідування, 21-річний уродженець Запорізької області, використовуючи підроблений паспорт, брав в оренду невеликі приміщення на території Дарницького та Святошинського районів столиці, Києві та облаштовував їх під пункти обміну валют. У подальшому чоловік розміщував в мережі Інтернет оголошення про обмін валют за вигідним курсом. Коли ж клієнти передали зловмиснику грошові кошти для обміну, зловмисник зачиняв їх в приміщенні, а сам зникав, прихопивши готівку», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Харкові заарештований генерал відмовився виходити під заставу

Вироком Дарницького районного суду міста Києва обвинуваченого визнано винним за ч. 3 ст. 190 КК України (шахрайство), ч. 1, ч. 4 ст. 358 КК України (підроблення документів, використання підробленого документу) та засуджено до п'яти років позбавлення волі. Цивільні позови потерпілих судом задоволено в повному обсязі на суму близько 560 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-