Запорізький губернатор не бачить причин пікетувати Держгеокадастр

Запорізький губернатор не бачить причин пікетувати Держгеокадастр

Укрінформ
Голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль погоджується, що процедура оформлення землі для участників АТО дійсно тривала.

Але водночас він переконаний, що об'єктивних причин для пікетування приміщення ГУ Держгеокадастру в Запорізькій області немає, бо свої земельні ділянки учасники АТО обов'язково отримають.

Як повідомив Бриль кореспонденту Укрінформу, Запорізькою облдержадміністрацією після вивчення ситуації з виділенням земельних ділянок учасникам АТО, до Кабінету Міністрів України було направлено пропозиції щодо оптимізації процедури виділення земель для представників даної категорії громадян.

«Я знаю точно, що ці пропозиції враховуються і знаю, що документами, які готуються зараз, передбачено положення, відповідно до якого виділення земельних ділянок учасникам АТО  здійснюватиметься поза процедурою торгів», - заявив Бриль.

За словами голови ОДА, сьогодні у нього відбудеться зустріч ініціативної групою учасників пікету під будівлею ГУ Держгеокадастру в Запорізькій області, на якій він має намір ознайомити людей з даною інформацією.

Читайте також: У Запоріжжі ветерани АТО заблокували будівлю Держгеокадастру

Як повідомлялося, в понеділок, 11 вересня, близько 100 учасників АТО з 7 ранку заблокували вхід в будівлю ГУ Держгеокадастру в Запорізькій області шинами, вимагаючи відповідно до законодавства виділення земельних ділянок, а також звільнення з посади в.о. начальника ГУ Держгеокадастру в Запорізькій області Яни Дикобаевай. Учасники акції заявили, що акція триватиме доти, поки їх вимоги не будуть задоволені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-