Дискусія про створення спецтрибуналу для РФ надзвичайно важка - Кулеба

Дискусія про створення спецтрибуналу для РФ надзвичайно важка - Кулеба

Відео
Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відзначає, що дискусія стосовно створення спеціального трибуналу щодо злочину агресії проти України надзвичайно важка.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів до початку Міжнародної конференції “Відновлення справедливості для України”, яка проходить у Гаазі.

“Дискусія надзвичайно важка. Це єдине питання, в якому немає якогось практичного прогресу, а продовжується дискусія щодо параметрів трибуналу. В усіх інших питаннях ми перейшли вже до практичної фази”, - зазначив Кулеба.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба 2 квітня перебуває із робочим візитом в Гаазі, де бере участь у міністерській конференції “Відновлення справедливості для України”.

Читайте також: Спецтрибунал щодо Росії може тривати кілька років - Костін

Організаторами конференції є Україна, Нідерланди та Європейська комісія. Серед учасників заходу - прокурор Міжнародного кримінального суду, генеральний секретар Ради Європи, президент Євроюсту, представники Міжнародного реєстру збитків, завданих агресією Російської Федерації проти України (RD4U), та Міжнародного центру з переслідування за злочин агресії проти України (ICPA).

За результатами конференції буде ухвалена політична декларація.

Фото: Ірина Драбок, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-