Росія прагне не переговорів, а скористатися нестачею оборонних засобів в Україні - Держдеп

Росія прагне не переговорів, а скористатися нестачею оборонних засобів в Україні - Держдеп

Укрінформ
Мотивація Путіна щодо захоплення України нині залишається незмінною, і будь-які заяви Кремля про можливість мирних переговорів насправді є далекими від справжніх намірів РФ, що підтверджує її стратегія масованих ракетних обстрілів України.

Про це заявив у понеділок у Вашингтоні речник Державного департаменту США Метью Міллер, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Мотиви Володимира Путіна не змінилися. Він хоче завоювати Україну і підкорити український народ», - зауважив представник американського дипломатичного відомства.

За його словами, кремлівський лідер упродовж останніх десяти днів підтвердив, що «він не зацікавлений у переговорах з Україною прямо зараз, бо бачить нестачу боєприпасів, від якої вони (українці – ред.) страждають».

Читайте також: Росія може скористатися нестачею боєприпасів через затримку військової допомоги Україні від США - ISW

У цьому контексті представник Держдепу наголосив, що це лише підкреслює необхідність для Конгресу Сполучених Штатів ухвалити запит президента на додаткове фінансування та надати Україні зброю, необхідну для захисту від агресії РФ.

Як повідомляв Укрінформ, російські сили впродовж останніх днів продовжують обстріли мирних міст України ракетами й БПЛА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-