Подоляк упевнений, що США продовжать підтримувати Україну в повному обсязі

Подоляк упевнений, що США продовжать підтримувати Україну в повному обсязі

Укрінформ
Незалежно від перебігу президентських перегонів, Сполучені Штати будуть у повному обсязі підтримувати Україну.

Таку думку в ефірі телемарафону «Єдині новини» висловив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає Укрінформ.

«У принципі, незалежно від того, як далі будуть проходити у них перегони, Україна буде щиро й у повному обсязі підтримуватися Сполученими Штатами», - вважає він.

Подоляк зауважив, що США сьогодні не так швидко приймають рішення на користь України, але вони їх однозначно приймуть.

За його словами, у США абсолютно точно - на рівні як Демократичної, так і Республіканської партії, на рівні майбутніх кандидатів у президенти - усвідомлюють, за що саме точиться війна в Україні.

Читайте також: Байден говоритиме про допомогу Україні у зверненні до Конгресу - Білий дім

«Вона – про домінування, про лідерство, про репутацію. Або буде домінувати репутація Росії, і відповідно, правила, які будуть прописуватися РФ у світі. Або будуть домінувати правила, які прописують США. Вони це абсолютно точно розуміють. Просто вони заходять у таку жорстоку кампанію сьогодні, що внутрішній порядок денний домінує. Для нас – на жаль», - підсумував радник керівника ОП.

Як повідомлялося, Джо Байден і Дональд Трамп очікувано лідирують у праймеріз своїх партій, які відбулися у «супервівторок» у 16 штатах та одній території США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-