ОП: Ми знаходимося на етапі, коли всі історичні міфи про РФ будуть прибрані з політмапи світу

ОП: Ми знаходимося на етапі, коли всі історичні міфи про РФ будуть прибрані з політмапи світу

Укрінформ
Україна знаходиться на тому етапі існування, коли всі історичні міфи про РФ остаточно будуть прибрані з політичної мапи світу.

Про це у ефірі телемарафону "Єдині новини" поінформував радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми ще не занадто (недостатньо - ред.) зробили, щоб остаточно обнулити репутацію РФ. Але ми знаходимося на етапі, коли всі історичні міфи про РФ, про те, як вона впливає на Європу, на глобальний політичний процес, остаточно будуть прибрані з політичної мапи світу, і це робить Україна", - сказав він.

За його словами, у РФ немає жодного історичного шансу на те, що вона у війні з Україною вийде переможцем. "Просто треба чітко дійти до кінця, дійти, попри всі складнощі", - заявив Подоляк.

Читайте також: Президент: Працюємо, щоб розширити представництво України у світі, зокрема, в Латинській Америці

Окремо радник керівника ОП висловив переконання, що РФ наразі за мету поставила не просто захопити частину території України, а зруйнувати систему правовідносин у світі.

Як повідомлялося, Подоляк заявив, що для переконання США більше допомагати Україні аргументом має бути збереження їхнього лідерства у світі і недопущення домінування РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-