Україна очікує, що Польща відновить громадський порядок на кордоні - Стефанішина

Україна очікує, що Польща відновить громадський порядок на кордоні - Стефанішина

Укрінформ
Україна очікує, що уряд Польщі відновить громадський порядок на польсько-українському кордоні.

Про це заявила у соцмережі Х віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, передає Укрінформ. 

«Ми очікуємо, що польський уряд відновить громадський порядок на кордоні», – написала вона, наводячи повідомлення про блокування польськими фермерами руху на кордоні включно з пасажирським транспортом.

Як повідомляв Укрінформ, віцепрем'єр-міністр з відновлення Олександр Кубраков провів термінові перемовини з головою Бюро нацбезпеки Польщі Яцеком Сєвєрой щодо неприпустимості блокади кордону, зокрема пасажирського транспорту.

Читайте також: ДПСУ досі не отримувала даних від Польщі про повне блокування кордону

Наразі у соціальних мережах шириться відео, в якому натовп польських протестуючих блокував проїзд автобусів з пасажирами.

Як повідомлялося, заблокованим для вільного руху вантажівок є «Ягодин – Дорогуськ», «Угринів – Долгобичув», «Устилуг – Зосин», «Шегині – Медика», «Рава-Руська – Гребенне» та «Краківець – Корчова». Завдяки послузі «єЧерга» з українського боку кордону немає фізичних черг на виїзд, натомість на територій Польщі на дорозі очікують близько 3 тис. вантажівок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-