Зеленський провів телефонну розмову з Байденом - про що говорили

Зеленський провів телефонну розмову з Байденом - про що говорили

Укрінформ
Президенти України та Сполучених Штатів провели телефонну розмову, в ході якої обговорили, зокрема, поточну ситуацію на полі бою.

Про це Володимир Зеленський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"На Мюнхенській конференції з питань безпеки поговорив телефоном із Президентом США Джозефом Байденом. Обговорили поточну ситуацію на полі бою. Я радий, що можу розраховувати на повну підтримку американського Президента. Віримо й у мудре рішення Конгресу США", - зазначив Президент України.

Він наголосив, що підтримка нашої держави – це підтримка демократії та свободи.

"Ми повинні разом захистити ці цінності. Домовилися підтримувати контакт у звʼязку з наближенням других роковин початку повномасштабного вторгнення", - повідомив Зеленський.

Читайте також: Зеленський обговорив із сенаторами США подальшу підтримку України

Як повідомляв Укрінформ, на полях 60-ї Мюнхенської безпекової конференції відбулася зустріч Володимира Зеленського і віцепрезидентки США Камали Гарріс. Ішлося про безпекові питання, ситуацію на фронті, підтримку США, конфіскацію російських активів та участь у Глобальному саміті миру.

Головними темами цьогорічної Мюнхенської конференції є війни в Ізраїлі та Україні, світова безпекова криза, збройні конфлікти, проблеми міграції, клімат, розвиток новітніх технологій.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-