Дефіцит сміливості й рішучості в партнерів України є головним ризиком у війні - Данілов

Дефіцит сміливості й рішучості в партнерів України є головним ризиком у війні - Данілов

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов вважає що нерішучість міжнародних партнерів у підтримці України може завадити цілковитій поразці путінського режиму.

Таку думку він висловив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Дефіцит сміливості й рішучості – головний ризик, який на сьогодні існує й може завадити Україні досягнути поставлених цілей – знищити путінський режим шляхом його повної та безумовної поразки у розвʼязаній ним злочинній війні. І відваги бракує не українцям. У цій війні переможе той, хто не буде боятися ані уявних «безмежних» російських ресурсів, ані мобілізації додаткових «мільйонів» солдатів слухняного російського стада, ані головної путінської страшилки – ядерної зброї», - заявив Данілов.

За його словами, головними ризиками є «нерішучість і напівміри, які можуть проявити світові демократії».

Читайте також: Західні партнери вивчають нові дрони, які виробляє Україна - Данілов

«Поранити, але не вбити. Саме на це і розраховує путінське кубло», - підкреслив секретар РНБО.

Він нагадав про «виснажливі й тривалі - коли час на вагу золота - дискусії про те, чи потрібні Україні в умовах повномасштабної конвенційної війни військові літаки, можливо, наступ можна здійснити без танків, а оборону без снарядів».

Читайте також: Кулеба: Ракети Taurus нам потрібні не для нападу на Москву

«Тому Україна й українці перші, хто подає приклад сміливості та твердості, – стояти на наших позиціях і вимагати виконання справедливих вимог. І в цьому ми готові йти настільки далеко, наскільки це необхідно. Протистояння непорушностей – основний зміст цього етапу війни», - наголосив Данілов.

Як повідомлялося, Данілов заявив, що найкращою гарантією безпеки для України та світу є системне послідовне знищення путінського режиму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-