Відкликання Безуглої: проєкт постанови підтримав регламентний комітет ВР

Відкликання Безуглої: проєкт постанови підтримав регламентний комітет ВР

Укрінформ
Комітет Верховної Ради України з питань регламенту підтримав проєкт постанови про відкликання Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив народний депутат, член фракції "Голос" Ярослав Железняк та опублікував світлини висновку регламентного комітету.

За його словами, "рішення прийнято одноголосно. Відповідно, вже 10 січня парламент може розглянути постанову".

Як додав Железняк, рішення буде винесене на розгляд сесійної зали парламенту, а також Безугла залишається членом оборонного комітету.

Читайте також: У Раді зареєстрували постанову про відкликання Безуглої з посади заступника голови оборонного комітету

Як повідомляв Укрінформ, 5 січня Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки підтримав зняття народного депутата Безуглої (фракція "Слуга народу") з посади заступниці голови комітету.

Безугла відзначилася низкою скандальних заяв. Зокрема вона звинувачує вище військове командування у відсутності плану подальших бойових дій, заявляла, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний має піти у відставку, а також поширює контроверсійну інформацію щодо напрацювання оновленої мобілізаційної політики Україні.

Заяви Безуглої викликали негативну реакцію суспільства, а народні депутати неодноразово реєстрували у парламенті проєкти постанов про її відкликання з керівних посад у Комітеті ВР з питань нацбезпеки, оборони і розвідки.

6 січня у Верховній Раді був зареєстрований проєкт постанови про відкликання Безуглої з посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-