Маркарова: Україна наполегливо працює, щоб у США розуміли важливість продовження її підтримки

Маркарова: Україна наполегливо працює, щоб у США розуміли важливість продовження її підтримки

Укрінформ
Україна активно працює на тим, аби доносити до Сполучених Штатів важливість продовження підтримки нашої країни у боротьбі проти російської агресії.

Як передає Укрінформ, посол України у США Оксана Маркарова написала у Фейсбуці, що говорила про це у прямому ефірі на телеканалі MSNBC.

«Продовжуємо наполегливо працювати над тим, аби американська авдиторія: була детально поінформована про російські злочини в Україні; розуміла важливість продовження підтримки України; поділяла нашу стратегію у боротьбі за свою землю та людей; усвідомлювала, що не путінські лицемірні заяви, а українська Формула миру - запорука відновлення безпеки та стабільності в Європі», - зазначила Маркарова.

Вона додала, що взяла участь у політичному шоу Andrea Mitchell Reports на каналі MSNBC.

Читайте також: Посольство України в США провело нараду з керівниками українських громад і консулами

Як повідомляв Укрінформ, Конгрес США може ухвалити додатковий пакет допомоги Україні в середині січня. У Білому домі зазначають, що переговори в Сенаті розвиваються «у правильному напрямку».

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден назвав вісім основних досягнень своєї адміністрації у 2023 року, серед яких була й допомога Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-