Німеччина не відмовиться від підтримки України - МЗС ФРН

Німеччина не відмовиться від підтримки України - МЗС ФРН

Укрінформ
Німеччина не відмовиться від підтримки України, особливо після жорстоких російських атак проти мирних українців.

Так у МЗС ФРН відреагували в соцмережі Х на масовану повітряну атаку на Україну 29 грудня, передає Укрінформ.

«Незадовго до кінця року Росія знову поширює терор по всій Україні. Понад 100 ракет і безпілотників знищили, серед іншого, пологовий будинок і вирвали людей з повсякденного життя у виру смерті. У 2024 році ми також ні на дюйм не відхилимося від України. StandWithUkraine», - йдеться у дописі.

Перед різдвяними святами німецьке дипломатичне відомство розмістило на своєму сайті великий матеріал під назвою «Стільки, скільки треба: Німецька допомога Україні».

Представник найбільшої опозиційної партії, Християнсько-демократичного союзу (ХДС) Родеріх Кізеветтер своє чергою написав у соцмережі Х: «найбільші авіаудари з 24 лютого слід було очікувати, особливо взимку. Терористична держава Росія знищує цивільне населення і спеціально бомбить мирних жителів. Росія веде війну на знищення… Росія бачить свою перевагу, тому що Захід занадто слабкий».

Читайте також: Канада засудила масовану ракетну атаку РФ на Україну

Депутат Бундестагу переконаний, що метою має бути відновлення кордонів 1991 року. Економічна, політична підтримка має бути більшою за військову економіку Росії та підтримку інших автократій, таких як Китай, Іран і Північна Корею. Він підкреслив, що визвольному наступу ЗСУ заважає саме Захід, тому що він дає «надто мало, надто пізно». Необхідно змінити стратегії: ​​доставляйте все якомога швидше

«Говорити про рішення шляхом переговорів небезпечно... Перемога України можлива!», - написав парламентарій.

Російські війська уранці 29 грудня завдали по Україні масованого удару. Під обстрілами дронами та ракетами різних типів опинилися Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Запоріжжя та інші міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-