Посол Німеччини висловив співчуття родинам постраждалих від масованої атаки Росії

Посол Німеччини висловив співчуття родинам постраждалих від масованої атаки Росії

Укрінформ
Посол Німеччини в Україні Мартін Єгер висловив співчуття родинам українців, постраждалих внаслідок масованої російської атаки.

Про це дипломат написав у соцмережі Х, передає Укрінформ.

«Вночі та вранці Україна стала мішенню одного з найсильніших російських авіаударів з початку війни. Багато людей загинули або були поранені. Зазнала руйнувань цивільна інфраструктура, влучено в пологовий будинок. Мої думки з усіма постраждалими сім'ями», - зазначив Єгер.

Читайте також: Сунак - про масований удар РФ по Україні: Ми не дозволимо Путіну перемогти

Як повідомлялося, під час масованого ракетного удару по Україні 29 грудня РФ атакувала Київ, Львів, Харків, Конотоп, Дніпро та Запоріжжя.

За попередніми даними, Росія використала 18 стратегічних бомбардувальників Ту-95 і майже всі види ракет, які мають на озброєнні, також запускали ударні безпілотники.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що ціллю масованого повітряного удару Росії по Україні стала соціальна й критична інфраструктура.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що Повітряні сили Збройних сил України у взаємодії із підрозділами Сил оборони України знищили 27 ворожих ударних БпЛА Shahed-136/131 і 87 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-