Блінкен: США будуть надалі підтримувати Україну, це відповідає нашим інтересам безпеки

Блінкен: США будуть надалі підтримувати Україну, це відповідає нашим інтересам безпеки

Укрінформ
Сполучені Штати повинні і будуть надалі підтримувати Україну у її боротьбі проти жорстокої російської агресії Росії, як вони це робили від початку цієї війни, тому що це відповідає інтересам Євроатлантичної безпеки та самих США.

Про це сьогодні у Брюсселі під час прес-конференції за підсумками зустрічі міністрів закордонних справ країн Альянсу та першого засідання Ради Україна-НАТО на рівні міністрів закордонних справ заявив державний секретар США Ентоні Блінкен, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Всі наші колеги навколо столу, кожна країна висловили потужну та стійку підтримку для України. Дехто запитує, чи мають Сполучені Штати та союзники по НАТО надалі стояти поряд з Україною, оскільки ми входимо у другу зиму з початку російського насильства. Але відповідь тут, сьогодні є чіткою та непохитною, - ми маємо і ми будемо підтримувати Україну», - заявив Блінкен.

Читайте також: Рада Україна-НАТО затвердила річну програму для України

Він зауважив, що російське вторгнення в Україну має обернутися для Росії на стратегічний провал, і це залишається так само актуальним, як і два роки тому.

Як повідомлялося, у Брюсселі відбулася дводенна зустріч міністрів закордонних справ Альянсу, в рамках якої пройшло перше засідання Ради Україна-НАТО на рівні міністрів закордонних справ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-