Єрмак запевняє, що Зеленський не піде на жодні переговори щодо миру з Росією

Єрмак запевняє, що Зеленський не піде на жодні переговори щодо миру з Росією

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак запевнив, що Президент Володимир Зеленський не піде на жодні переговори щодо укладання миру з Росією по типу "Мінська-3".

Про це він сказав в інтерв’ю Наталії Мосійчук, відповідаючи на питання, чи тиснуть партнери на керівництво України у питанні переговорів, передає Укрінформ.

"Я можу чітко сказати, що при цьому Президентові жодного Мінська-3 не буде", - заявив Єрмак.

Він наголосив, що можливі переговори з Росією не обговорюються в жодному форматі. "Позиція незмінна: жодних умов щодо наших територій, щодо нашої незалежності, щодо нашого суверенітету є неприйнятними", - зазначив він.

Керівник ОП також зазначив, що партнери не тиснуть на Україну стосовно переговорів з Росією. "Наші партнери завжди говорять: коли, як, про що говорити - це абсолютно тільки рішення України, українського народу, українського керівництва", - сказав він.

Читайте також: Для зустрічі Зеленського із Сі Цзіньпіном ведуться переговори - ОП

Єрмак вважає, що тему переговорів систематично "підкидають" самі росіяни. При цьому він висловив жаль, що цю тему підхоплюють зарубіжні та українські ЗМІ.

Як повідомлялось, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак запевнив, що у Президента Володимира Зеленського та Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного єдина позиція та мета – перемогти у війні проти Росії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-