Україна чекає на позитивний висновок щодо виконання семи рекомендацій Єврокомісії - Шмигаль

Україна чекає на позитивний висновок щодо виконання семи рекомендацій Єврокомісії - Шмигаль

Укрінформ
Україна очікує на позитивний висновок щодо виконання семи рекомендацій Європейської комісії і на початок переговорів про членство в ЄС.

Як передає Укрінформ, про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль написав у Фейсбуці.

"Радий вітати в Києві Президентку Єврокомісії Урсулу фон дер Ляєн напередодні ухвалення важливих політичних рішень, яких очікує українське суспільство. Розраховуємо на позитивний висновок щодо виконання семи рекомендацій і початок передвступних переговорів. Віримо, що Україна вже в найближчому майбутньому стане членом Європейського Союзу", - зазначив Шмигаль.

За його словами, Україна зі свого боку, попри повномасштабну агресію Росії, продовжує реалізацію всіх реформ. Шмигаль подякував, за високу оцінку цих кроків.

Співрозмовники обговорили фінансову підтримку України. Шмигаль підкреслив, що цінує спільну роботу над Ukraine Facility. За його словами, це важливий документ для розвитку держави й перетворення на успішну європейську країну.

"Вдячний пані Урсулі фон дер Ляєн за її особистий внесок у нашу співпрацю, а також у створення коридорів солідарності, які допомагають українській економіці функціонувати у складних воєнних умовах", - зазначив Шмигаль.

Читайте також: Фон дер Ляєн: Ми вражені реформами, які Україна провела посеред війни

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент Володимир Зеленський заявляв, що Україна максимально швидко виконала сім рекомендацій Європейської комісії для початку офіційних переговорів про членство в ЄС.

Фото: Денис Шмигаль / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-