Візит Зеленського до США позитивно вплине на рішення щодо фінансування України - ОП

Візит Зеленського до США позитивно вплине на рішення щодо фінансування України - ОП

Укрінформ
Візит Президента Володимира Зеленського до США позитивно вплине на рішення щодо надання фінансової допомоги Україні.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказав заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква, передає Укрінформ.

"Візит Президента Зеленського позитивно вплине на очікування рішення, в тому числі і щодо майбутнього фінансування України. Ми вже маємо позитивний приклад минулорічний, коли Президент України здійснив, як говорили, неочікуванний візит, і після цього позитивним було голосування. Є всі шанси говорити, що цього року, не менш складного і для України, і для США, і для світу, рішення буде позитивним", - сказав Жовква.

Він зауважив, що під час візиту до США Президент України мав нагоду особисто поспілкуватися з керівництвом Конгресу, зі спікером Палати представників і депутатами від обох партій - йшлося про зброю, відповідні фінансові асигнування, про політичну підтримку США, гарантії безпеки.

Читайте також: США розглядають можливість передачі Україні ще 30 танків Abrams - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 18-21 вересня перебував з візитом у США. Українська делегація відвідала Нью-Йорк і Вашингтон. Також Україна та США підписали меморандуми щодо співпраці в оборонно-промисловому секторі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-