Нуланд закликала партнерів активізувати поставки зброї Україні

Нуланд закликала партнерів активізувати поставки зброї Україні

Укрінформ
Попри успіхи української армії на фронті слід усвідомлювати, що війна не закінчиться завтра, а тому союзникам України слід готуватися до тривалого протистояння з РФ.

Про це у суботу, 9 вересня, заявила заступниця держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд на форумі Ялтинської європейської стратегії (YES), передає Укрінформ.

"Нещодавній візит до Києва держсекретаря Блінкена — а він відвідав не лише Київ — показав, що яким би не був серйозним успіх і просування, за наступні кілька днів і тижнів, все не закінчиться. Перед нами довгий шлях у розбудові, відновленні України. Ми маємо бути готові до цього і матеріально, і психологічно", - зауважила вона.

Читайте також: Дві третини з анонсованого США $1 мільярда підтримки спрямують у сферу безпеки — Шмигаль

Заступниця держсекретаря закликала партнерів активізувати поставки зброї Україні, а також зусилля з відновлення української економіки ще до завершення війни, зокрема забезпечивши релокацію та запуск бізнесу на відносно безпечних територіях.

Читайте також: Україна з початку вторгнення отримала від партнерів близько $100 мільярдів - Резніков

Нагадаємо: 6 вересня США оголосили про надання Україні нового пакета військової допомоги вартістю 175 мільйонів доларів, до якого, зокрема, увійшли боєприпаси зі збідненим ураном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-