Відбудова, розмінування, енергетика: Шмигаль підбив підсумки зустрічей з керівниками інших країн

Відбудова, розмінування, енергетика: Шмигаль підбив підсумки зустрічей з керівниками інших країн

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль назвав продуктивними зустрічі, які він встиг провести у День Незалежності із керівництвом інших країн.

Про це він сказав на засіданні уряду, передає Укрінформ.

«Вчора відзначили День Незалежності України. Провели низку продуктивних зустрічей, які роблять нашу країну сильнішою. З Президентом Португалії говорили про відновлення інфраструктури України. Від початку року в межах проєкту швидкої відбудови було відновлено тисячі об’єктів», - зазначив Шмигаль.

Він нагадав і про те, що з головою президії Боснії і Герцеговини обговорили програми реабілітації поранених воїнів та програму гуманітарного розмінування. Із Прем'єр-міністром Фінляндії порушили питання опалювального сезону, допомогу українській енергосистемі та відновлення України, зазначив Шмигаль.

Читайте також: Шмигаль зустрівся з прем’єром Норвегії - подякував за збройну та фінансову підтримку

«Детально проговорили питання логістики та співпраці на кордоні з Прем’єр-міністром Молдови. Україна пропонує всім сусідам на західному кордоні запускати спільний контроль на митницях. З Прем’єр-міністром Норвегії обговорили питання енергетики та підтримки малого й середнього бізнесу», - сказав глава уряду.

І звичайно ж, запевнив Шмигаль, «з кожним з наших міжнародних друзів говорили про військову допомогу, наші євроінтеграційні прагнення, санкційну політику та фінансову підтримку».

Як повідомлялося, у четвер, 24 серпня, Україна відзначала 32-гу річницю Незалежності.

Привітати Україну із цим святом прибуло чимало високих закордонних гостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-