Президент - про перемовини з Росією: MH17, Бучу і Маріуполь не можна просто пробачати

Президент - про перемовини з Росією: MH17, Бучу і Маріуполь не можна просто пробачати

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевняє, що не знає нічого про жодні домовленості, які б змушували Україну обміняти свої території, та наполягає, що росіяни мають понести відповідальність.

Про це він сказав під час спільної пресконференції з Прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Не знаю, про які домовленості десь говорять, про який обмін чогось нашого на наші території. У нас є один документ - у нас є Формула миру. У нас є одне бажання - мир. Ми сформулювали, як ми його бачимо, готові до відкритої дискусії з колегами: чим більше, тим краще для світу, щоб світ був на одній стороні – на стороні справедливого миру з повним відновленням територіальної цілісності України», - підкреслив Зеленський.

Він також наголосив, що не треба забувати. про справедливість.

Читайте також: Поки невідомо, чи зможе взятися МКС за справу про теракт в Оленівці – правозахисник

«MH17, Буча, Маріуполь і все таке не можна просто пробачати через те, що пройшов час і хтось заспокоївся. У Росії, напевно, думають так : вони там забудуть і якось ми домовимось. Питання справедливості, відновлення справедливості. Ми так просто не домовимось. Хтось повинен нести відповідальність, і ми знаємо прізвища цих людей», - заявив Президент.

Відео: ОП

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський разом із першою леді перебуває в неділю у Нідерландах.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-