Для інвестицій на відбудову України важлива підзвітність і прозорість - посли G7

Для інвестицій на відбудову України важлива підзвітність і прозорість - посли G7

Укрінформ
Посли країн «Групи семи» під час зустрічі з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем наголосили на важливості своєчасного обрання нового голови НАЗК, посиленні антикорупційних інституцій і відновлення е-декларування.

Про це дипломати повідомили у Твіттері японського головування в групі послів G7 у Києві, передає Укрінформу.

Посли зазначили, що прозорість та підзвітність є вирішальними для того, щоб залучити приватний сектор до відновлення та реконструкції.

Читайте також: Посли країн G7 привітали ініціативу депутатів Ради щодо відновлення декларування

«Ми наголосили на важливості своєчасного обрання нового голови НАЗК, відновлення системи декларування майна та звітності фінансування політичних партій, а також посилення антикорупційних інституцій, таких як САП та АРМА», - зазначили дипломати.

Посли країн G7 також закликали ухвалити закони для забезпечення сильного та незалежного Антимонопольного комітету та вдосконалення корпоративного управління державними підприємствами відповідно до керівних принципів ОЕСР.

Як повідомлялося, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зустрівся з послами країн "Групи семи" і Європейського Союзу й обговорив з ними ключові теми та реформи, направлені на зміцнення України.

Фото: @G7AmbReformUA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-