Стефанчук обговорив з очільниками Бундестагу і Бундесрату членство України в ЄС та НАТО

Стефанчук обговорив з очільниками Бундестагу і Бундесрату членство України в ЄС та НАТО

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук розраховує на підтримку Німеччиною європейської та євроатлантичної інтеграції України, створення спецтрибуналу проти росії та відновлення українських регіонів.

Про це він зазначив під час зустрічі з президенткою Бундестагу Німеччини Бербель Бас та президентом Бундесрату Німеччини Петером Ченчером, повідомляє Укрінформ з посиланням на Фейсбук спікера.

«Німецька зброя продовжує рятувати українські життя. Сподіваюся, що в найближчому майбутньому вона також допоможе звільнити наші території й людей», - підкреслив Стефанчук.

Він розповів, що з німецькими колегами обговорив стратегічні для України питання, а саме: вступ у ЄС та НАТО.

Читайте також: Стефанчук розраховує на підтримку Туреччиною членства України в НАТО

Голова ВР також наголосив, що вкрай важливе для України питання — питання справедливості: створення спеціального трибуналу для притягнення росії до відповідальності за злочин агресії щодо України.

Крім того, за його словами, на зустрічі йшлося і про відбудову України.

«Подякував за вже надану допомогу, зазначивши, що покладаюся на подальшу підтримку Німеччини у відновленні України», - зауважив Стефанчук.

Як повідомлялося, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук перебуває з робочим візитом у Чеській Республіці, де Україна вперше взяла участь у Конференції голів парламентів країн Європейського Союзу.

Фото: Руслан Стефанчук, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-