Резніков обговорив із заступником генсека НАТО підготовку до саміту у Вільнюсі

Резніков обговорив із заступником генсека НАТО підготовку до саміту у Вільнюсі

Відео
Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков обговорив із заступником генсека НАТО Мірчою Джоане "деякі цікаві речі" щодо підготовки України до саміту у Вільнюсі.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це Резніков повідомив на полях Першої Чорноморської безпекової конференції у Бухаресті.

"Ми також проговорили деякі цікаві речі щодо підготовки України до саміту у Вільнюсі, який ми чекаємо. Накидали план роботи і домовилися, що наступна моя зустріч з паном Єнсом Столтенбергом відбудеться буквально незабаром на полях "Рамштайну", - прокоментував Резніков свою зустріч у Бухаресті зі своїм "дуже добрим другом" заступником генсека НАТО Мірчою Джоане.

За його словами, зустріч мала робочий характер, і було обговорено "різні деталі"та здійснено "необхідний обмін думками".

Читайте також: Джапарова: Саміт НАТО у Вільнюсі має не лише відчинити двері Україні, але й показати коридор

Резніков додав, що Україна готується до саміту НАТО у Вільнюсі і сподівається отримати "максимально позитиву та плюсів" від нього.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці Румунії в четвер проходить другий (офіційний) день Першої Чорноморської безпекової конференції Міжнародної Кримської платформи, яка зібрала в Бухаресті представників понад 50 країн та організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-