Зеленський виступив перед учасниками «фінансового Рамштайну»

Зеленський виступив перед учасниками «фінансового Рамштайну»

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський взяв участь у третьому засіданні міністерського круглого столу щодо підтримки України під керівництвом українського уряду, групи Світового банку та МВФ.

Як передає Укрінформ, про це заявив сам Голова держави та оприлюднив відео виступу на своїй сторінці у Інстаграмі.

За його словами, перше, на що слід звернути увагу - першочергові потреби України у відбудові.

“Щоб люди поверталися в Україну, щоб агресор програвав не лише на полі бою, а буквально в усьому, нам потрібне погодження програми підтримки для покриття першочергових проєктів швидкого відновлення”, - наголосив Зеленський.

Далі, додав він, вже треба працювати над конкретними механізмами спрямування заморожених російських активів на компенсацію завданих росією збитків. Це буде саме миротворчий акт – у глобальному масштабі. Потенційні агресори повинні це бачити.

”На війні не буває другорядних фронтів. Усі потребують уваги та міцності. Фінансовий фронт – особливо. Ми робимо свою частину роботи, і я вдячний усім, хто допомагає. Але фундаментальні рішення залежать від вас. Вірю, що вони будуть ухвалені!”, - підсумував він.

Читайте також: Вашингтон планує до вересня надати нову грантову допомогу Україні - Мінфін США

Нагадаємо: Україна очікує отримати від міжнародних партнерів щонайменше $115 мільярдів довгострокової фінансової допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-